Uitvaartlocaties

Uitvaartlocaties

Afhankelijk van uw voorkeur en budget kan afscheid thuis plaatsvinden of op een van de vele beschikbare locaties, die ook combineerbaar zijn. Ik noem er een aantal.

Begraven
Behalve de begraafplaatsen en kerkhoven die er in elke gemeente zijn, heb ik als buitenmens een speciale band met de drie natuurbegraafplaatsen in Limburg: Natuurbegraafplaats Bergerbos in Sint Odiliënberg, in Venlo-Maasbree en Natuurbegraafplaats Eygelshof in Eygelshoven.

Cremeren
Ik kom al jaren graag in het crematorium in Heerlen, ben frequent te gast in het gastvrije crematorium in Geleen, kan genieten van het uitzicht in het crematorium in Kerkrade en ben bijzonder blij met het nieuwe crematorium in Maastricht. Verder weet ik mijn weg te vinden in het crematorium in Eijsden, het crematorium in Roermond, het crematorium in Weert, het crematorium in Echt en vind die ook elders.

Horeca voor zaalverhuur en catering
Er zijn legio mooie zalen en tuinen. De plek waar u graag samen kwam, is vaak een goede keuze. Mooie en gastvrije afscheidslocaties zijn onder andere: Kasteel Limbricht in Limbricht, Auberge de Rousch in Heerlen en de Stadbroekermolen in Sittard.

Thuis
Een uitvaart in de woonkamer of in de tuin heeft een extra dimensie. De vertrouwde omgeving, het informele karakter en de volledige vrijheid in tijd zijn, mits goed doordacht, van grote meerwaarde, indien uw wensen qua gezelschap er passen. Ook financieel kan dit aantrekkelijk zijn.